Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Revelion Sanya - Paradisul Tropical
542951 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Doriti ca anul acesta sa petreceti sarbatorile de iarna intr-o atmosfera cu adevarat calda. Vizitati sudul Chinei si petreceti Anul Nou in paradisul tropical din statiunea Sanya, in Insula Hainan!

Intrata recent in circuitul turistic international, insula Hainan se intinde la extremitatea sudica a Chinei, la aceeasi latitudine cu insulele Hawaii si sudul Cubei.

Cu o temperature medie iarna de 22 grade Celsius, cu ape limpezi si albastre, cu plaje incantatoare, cu un relief variat, cu specii exotice de plante si animale, forme geologice rare si munti acoperiti cu paduri virgine, insula Hainan este locul ideal pentru a petrece o inedita vacanta de Anul Nou.

Pentru iubitorii de plaja si sporturi acvatice, dar si pentru cei interesati de natura, cultura si traditiile locale sau de cumparaturi, de-a lungul litoralului au aparut locuri de odihna si recreere dintre cele mai moderne si elegante. De departe insa, cea mai bogata in frumuseti naturale, dar si in posibilitati de distractii este zona orasului Sanya, situat in sudul insulei, gazda a trei editii a concursului Miss World (2003, 2004 si 2005) si a altor festivaluri, mare centru de cultura si comercializare a perlelor. Sanya este unul dintre cele mai putin poluate orase din lume.
Grabiti-va sa vizitati cat mai curand acest colt de rai unde veti putea gasi confortul civilizatiei imbinat cu linistea si libertatea la care visam cu totii!
Din Gura in Gura